Sveriges okrönta Matdrottning, Mat Tina & Healthyco släpper en serie med aiolis, majjos, ketchup, BBQ sås mfl artiklar utan tillsatser, helt naturliga och framförallt goda!

Dessa produkter är ”frukten” av flera månaders samarbete där fokus har varit inställt på att ta fram Tinas egna recept inom dessa kategorier på ett naturligt vis där användningsområdena ska vara många!

“När Ugglan först kontaktade oss var jag aningen skeptisk – men efter att ha lyssnat till hans idé så var det en självklarhet att göra denna serie produkter ihop med detta hälsosmarta varumärke!”

Tina Nordström

Inga busingredienser

Inga färgämnen
Utan tillsatt socker
Helt naturliga

Våra produkter är utan färgämnen, konserveringsmedel och utan tillsatt socker. Helt klart hälsosammare alternativ. Eller som vi säger “Chooose wisely!”.

HealthyCo + Tina = Sant

Att Healthyco, kända för sina nyttigare artiklar (med bl.a Proteinella i spetsen) och Tina gör en serie produkter ihop känns helt rätt i tiden! Tillsammans kommer vi tillföra ”spänst” till hyllorna, kreativa roliga kampanjer men framförallt bottnar vi båda i ett djupt intresse för bra mat – så att få lov att skapa en serie med mer hälsosmarta alternativ ihop med  Tina, paketerat på vårt vis anser jag fyller en lucka inom denna kategori i dagsläget!

Med hälsosmarta hälsningar,
Ugglan